A sátán vörös szeme

  •  

Ez egy iszonyat megosztó kellék. Van aki szerint a legrosszabb dolog, ami valaha is a kezünkbe kerülhet, sokan viszont imádjuk. Ez a lézercélzó.

Ki szeretne a sátán szemébe nézni?
Forrás: aliexpress

Itt megvásárolható
Alternatív keresőszavak: tactical laser, gun laser.

Előre bocsájtom, hogy a MASZ kifejezetten tiltja a lézer célzó eszközöket. Tehát ha szervezett játékra mentek, szereljétek is le, mert lehet, hogy be se engednek a pályára. Viszont haverok egymás közt – ha mindenki benne van – használhatják, ugyanis a MASZ nem törvény, hanem egy támpont, amit érdemes betartani. Én tényleg nem akarok abba belemenni, hogy milyen erősek ezek a lézerek, milyen hullámhosszon működnek, mennyi idő az, ami maradandó szemkárosodást tud okozni, milyen távolságról. Mindenki döntse el maga, hogy vállalja-e az esetleges kockázatot. Tehát előtte mindig szavazzátok meg, hogy mindenki benne van-e. Ha már csak egy ember azt mondja, hogy nem, akkor ne használjátok!

De azt még az ellenzőknek is el kell ismerni, hogy egy lézersugár, ami a felvert porban kiválóan látszik, iszonyat jól tud kinézni. Van benne valami megfélemlítő szerintem. Tudod, hogy ahonnan az a fény jön, onnan golyó is jöhet és pont oda, ahova mutat. Rohadt jól tud kinézni, ha egy sötétebb épületbe beront 3-4 ember, akiknek a fegyverei lézersugarakat “lőnek” ki. STAR WARS! Mi használtuk egy darabig és rohadtul élveztük! Bent lapítasz valami sötét sarokban és egyszer csak látod, ahogy lézersugarak szelik át a teret és pont közeledik hozzád, egyszerűen cool, na.

34 nap alatt ért ide, ami átlagos ebben a kategóriában. Kapsz hozzá két imbusz kulcsot, az egyikkel felszerelheted a 22 mm-es sínre, a másikkal a fénysugárt lehet állítani. Érdemes odafigyelni, hogy úgy szereld fel, hogy a két állítócsavar alulra és oldalra kerüljön. A belövést ugyanúgy kell csinálni, mint a red dotnál. Kinézel egy pontot, ahova lősz, amikor megvan, a fegyvert ugyanabban a pozícióban tartva ráállítod a lézer által kivetített pöttyöt. Kész.