Miért?

  •  

Miért csinálom ezt az oldalt? Hát nem azért, mert azt gondolom, hogy profi vagyok, vagy rohadtul értek hozzá. Nem is azért, mert pénzt akarok belőle. Igazából csak azért, mert kedvemet lelem benne, nagy részét alkotja az életemnek és mert ilyet még nem csináltam és ki akartam próbálni.

A tervem az oldallal annyi, hogy bemutassam azokat a dolgokat, amiket nagyrészt Kínából szerzek be és használok. Sok esetben pár száz forintos dolgok, de vannak közte drágább dolgok is. Egyikért se kapok pénzt, hogy írjak róluk, mindet a saját véremből finanszírozom.

Ha valami szar, akkor arról azt fogom írni, hogy szar. Ha jó, akkor nyilván azt hogy jó. De minden esetben az én saját véleményemet írom meg, nem muszáj vele egyet érteni. Nem célom teljes körű teszteket írni, de lehet, hogy lesznek olyanok is.

Mivel fegyver tesztekkel tele van a net, magyarul is, angolul is, ezért ebbe nem nagyon akarok belefolyni. Azokról a fegyverekről, amik nekem voltak/vannak nyilván írok egy keveset, de nem viszem túlzásba. Vannak, akik ezt sokkal jobban csinálják nálam. 🙂

Rakok fel majd néhány játék típust is, mert van néhány, amivel mi marha jól el tudtunk szórakozni és sokszor előfordul, hogy a létszám és a hely megköti a kezünket, hogy mit játszhatunk, ilyenkor jól jött volna nekünk is, ha tudunk valahol játékfajtákról olvasni vagy ötletet meríteni.